Devino PARTENER

Te-ai gandit vreodata ca, pe langa serviciile pe care le vinzi deja, ai putea vinde clientilor tai un lucru de care au nevoie neconditionat?

De ce să devii partener TopVet?

  • Condiții comerciale flexibile;
  • Sistem stabil de reduceri;
  • Assortiment bogat și atractiv;
  • Profiti de investitie permanenta in brand si promovare media
  • Colaborare individuală;
  • Calitate și garanție;

MS Schippers

Avem o mare „pasiune pentru agricultură” de 50 de ani. Folosind sloganul Pasiune pentru agricultură, familia Schippers arată clar ce firmă. Servim crescătorii de animale și facem tot posibilul pentru asta. Dezvoltăm continuu produse și servicii care permis fermierului să „îmbunătățească agricultura”. Drept urmare, Schippers deține o poziție din ce în ce mai puternică pe piața internațională cu cei 350 de angajați, 10.000 de produse și 12 birouri. Creșterea din ultimii ani ne-a făcut să realizăm că oportunități sunt fără precedent. Suntem mai ambițioși decât oricând și implementăm toate metodele posibile pentru a-i permite fermierii noștri să cultive și mai bine.

Biochem

Există o cerere din ce în ce mai mare în sectorul zootehnic actual pentru produse durabile care contribuie la îmbunătățirea productivității și la o mai bună sănătate a animalelor. Această tendință nu se regăsește doar în Olanda, ci și în multe alte părți ale lumii.Biochem Products dezvoltă și produce produse care îmbunătățesc sănătatea și productivitatea animalelor într-un mod durabil. Uleiurile esențiale, extractele de plante și vitaminele stau la baza tuturor produselor noastre.Produsele Biochem acordă o mare valoare furnizării de produse de înaltă calitate. Avem certificarea necesară pentru a putea garanta calitatea produsului nostru pentru dvs. ca utilizator.Calitatea este garantată și de:

Analize de produse de către laboratoare acreditate.
Inovare prin colaborare cu universități, inclusiv cu Universitatea din Wageningen.
Toate materiile prime provin din Europa și, astfel, îndeplinesc specificațiile legislației UE.
Toate produsele au fost dezvoltate și produse în Olanda de către Biochemproducts.

DSM

DSM este o companie globală bazată pe știință, specializată în nutriție, sănătate și viață durabilă. Scopul nostru este să creăm vieți mai luminoase pentru toți. O realizăm folosind toată puterea științifică și de inovare de care dispunem pentru a aborda unele dintre cele mai mari provocări ale lumii – crearea de valoare pentru clienți, acționari, oamenii noștri și societatea în ansamblu.

Pentru a face ambițiile noastre de a stimula prosperitatea economică, progresul de mediu și progresul societății într-o realitate, vom continua să fim direcționați în scopuri și în funcție de performanță.Este cel mai bun mod pe care îl cunoaștem pentru a ne asigura că continuăm să creștem și că știința noastră strălucitoare continuă să creeze soluții care să facă viața mai luminoasă pentru oamenii de pretutindeni – atât astăzi, cât și pentru generațiile viitoare.

innovad

Crearea încrederii

La Innovad® combinăm experiențele îndelungate ale oamenilor în domeniul hranei pentru animale și aditivilor de apă cu o abordare inovatoare și dedicare pentru bunăstarea animalelor și un mediu sănătos. În același timp, asigurăm rentabilitatea producătorului. Am construit o afacere care acceptă deschidere, împărtășește idei și deschide inovația într-un mod durabil și profitabil.

Având sediul nostru corporativ și facilități de producție de ultimă generație autorizate, aproape de portul din Anvers, în Belgia, suntem în măsură să deservim industria animalelor și hranei pentru animale. Brandurile și serviciile noastre sunt disponibile în peste 70 de țări.Produsele fine sunt produse cu respectarea strictă a directivelor și reglementărilor UE, certificate GMP și aprobate Feed Chain Alliance.

LACTO PRODUCTION

Inlocuitorii de lapte LACTO PRODUCTION sunt solutia ideala pentru intarcarea animalelor tinere. Formulele noastre asigură o înțărcare optimă și promovează o creștere bună.
Pentru a face acest lucru, tehnicienii noștri R&D proiectează formule cu materii prime atent selectate, produse cât mai aproape de fabrica noastră, întotdeauna fără OMG.

Întreprindere de familie situată în centrul unei zone de producție de lactate lider din Europa; LACTO PRODUCTION vă aduce produse de calitate recunoscută într-o relație strânsă cu partenerii săi.

Ne conectăm cu clienții și partenerii pentru a ne adresa megatendințelor de astăzi și de mâine. În calitate de lider global în materiale, produse chimice și soluții, Solvay aduce progrese în avioane, mașini, baterii, dispozitive inteligente și medicale, tratarea apei și a aerului, pentru a rezolva provocările critice industriale, sociale și de mediu. Puteți conta pe soluțiile noastre inovatoare pentru a contribui la un viitor mai sigur, mai curat și mai durabil.

METHODO

Produsele chimice METHODO au fost fondate la începutul anilor 80 de Mario Crema.

Compania a fost implicată în principal în comerțul cu materii prime pentru furaje și aditivi pentru industria furajelor, cu succes în continuă creștere, an după an.

În cursul anului 2000, Sabrina și Valerio se angajează să continue calea luată. Prin investiții importante în tehnologie și mașini, Methodo produce premixuri și furaje complementare, garantând trasabilitatea aprovizionării și a producțiilor.

KAZAN

Kazan Soda Elektrik Uretim A.S. este o companie deținută de Grupul CINER, una dintre cele mai importante companii din sectoarele minier, energetic și media din Turcia. Kazan Soda Elektrik va deveni cel mai mare producător natural de trona și bicarbonat de sodiu din Europa.

Kazan Soda Elektrik Üretim A.Ș., care este situat în nord-vestul Ankarei și construit de Ciner Group cu o investiție de 1,5 miliarde de dolari, a fost deschis oficial luni, 15 ianuarie 2018. Kazan Soda Elektrik Üretim A.Ș. produce trona, care este a zecea substanță chimică cea mai comercializată din lume, cu un volum comercial de 15 miliarde de dolari.Kazan Soda va ajunge la 2.200 de locuri de muncă în total cu investiția în instalația Trona, cu o capacitate de producție de 2,7 milioane de tone. Kazan Soda Elektrik Üretim A.Ș., care deține cea mai mare soluție de minerit la scară mondială, instalația de producție trona, cele mai mari fabrici de cogenerare din Turcia, cu 380 MWe și 400 de tone de producție de abur, vor exporta întreaga producție. Planul de producție a soda Kazan, care va satisface 14 la sută din totalul necesităților naturale de trona naturală a lumii, va aduce o mare contribuție la închiderea deficitului de cont curent al Turciei cu producția sa internă și națională.